Bosnia - Brazilia (28/02)


Astazi, 28.02.2012, cu incepere de la ora 21:00, in meciul care deschide seria amicalelor de nationale care se vor desfasura in acest mijloc de saptamana se vor intalni, la St.Gallen in Elvetia, Bosnia Herzegovina si Brazilia. Aceasta fiind cea de-a doua directa dupa meciul desfasurat in decembrie 1996 ,atunci cand Brazilia a castigat cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Ronaldo la mijlocul celei de-a doua reprize.

Bosnia- Hezegovina : A pierdut calificarea la Euro 2012 in play-off-uri impotriva Portugaliei prin celebru 6-2 de pe Stadio Da Luz ,golurile oaspetilor fiind marcate de Misimovic si Spahic, ambii fiind anuntati si pentru partida din aceasta seara. In grupele pentru calificarea la Euro au reusit sa elimine echipe precum Romania, Belarus sau Albania. Nu au mai castigat un joc de la victoria impotriva celor de la Luxemburg cu scorul de 5-0. Echipa lui Susic ocupa pozitia a 19-a mondiala ,cea mai buna pozitie din istoria tari. Se asteapta ca echipa din Balcani sa afiseze un 3-5-2 in incercarea de a marca cel putin un gol in fata uneia dintre cele mai bune aparari din lume cu un atac format din Dzeko de la Manchester City si Ibisevic de la Stuttgart ,poarta fiind aparata de Begovic de la Stoke City ,din echipa mai facand parte printre altii Spahic de la Sevilla, Papac de la Rangers ,Pjanic de la Roma si Lulic de la Lazio.

Brazilia : Nu au mai pierdut de sapte partide, ultima infrangere fiind in fata Germaniei (3-2) ,reusind sa marcheze mai mult de un gol in patru din ultimele cinci meciuri. Selectia lui Ronaldinho il face sa intre in top sapte cei mai convocati jucatori din istoria Braziliei, iar cu un eventual gol in aceasta seara atinge limita de 34 de goluri intrand in top sase la acest capitol. Nu vor putea evolua in aceasta seara trei dintre cei mai importanti jucatori Kaka, Robinho si Maicon, avand totusi o aparare de vis formata din Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz si Marcelo , Menezes afisand un 4-2-3-1 cu Damiao varf impins ,fiind de asemenea convocat si Neymar ,care va ocupa centrul terenului impreuna cu Fernandinho, Sandro ,Lucas Moura si Ganso. Brazilienii au reusit ultima victorie impotriva celor de la Egypt ,0-2 cu dubla realizata de Jonas ,jucator care impreuna cu Hernanes reprezinta cele mai bune doua optiuni de pe banca.

Pont : Brazilia peste 1,5 goluri

Cota : 1,50

Liga : Fotbal - Amicale