NY Rangers - NJ Devils (28/02)


In aceasta noapte de la ora 02:30 in cadrul sezonului regulat din NHL ,New York Rangers primeste vizita celor de la New Jersey Devils. Aceasta este cea de-a patra din cele sase intalniri programate intre cele doua echipe in acest sezon, ambele facand parte din divizia Atlantica. ''Diavolii'' au castigat precedentele trei cu scorurile de 4-1 , 3-4 (pen.) si 1-0, dar in aceasta seara New York Rangers pleaca ca favorita ,cu o victorie in aceasta seara consolidandu-si prima pozitia din conferinta estica.

New York Rangers : Au castigat ultimul meci in fata celor de la Buffalo (3-2 OT) ,sperand ca cu aceasta victorie sa incheie perioada neagra cu o singura victorie in precedentele patru partide. Ocupa prima pozitie in conferinta estica si implicit in divizia Atlantica la o diferenta de doar sapte puncte de cele doua echipe urmaritoare. In fata proprilor suporteri se descurca foarte bine fiind infranti doar de noua ori in cele 29 de partide. In precedentele meciuri s-au remarcat Marian Gaborik ,care a reusit 19 puncte in ultimele 18 meciuri si Callahan care a marcat sapte goluri in ultimele noua partide. Nu au absente importante pentru aceasta noapte, singurul absent fiind Michael Sauer.

New Jersey Devils : Vin dupa doua infrangeri ,pierzand surprinzator in ultima partida cu Tampa Bay (3-4) ,incheind cu aceasta serie o alta serie de patru victorii avand in acest sezon trei serii care numarau mai mult de doua infrangeri. Cea mai lunga serie de infrangeri a celor de la New Jersey Devils ,a fost de patru ,trei dintre ele fiind in deplasare. In deplasare vine dupa o serie de sapte victorii, aceasta fiind cea mai mare serie de victorii pe teren strain realizata de ''diavolii'' in acest sezon, in precedenta acestei serii avand un procentaj de doar 50% in deplasare. In ultimele meciuri s-a remarcat doar Parise care a reusit doua goluri si un assist in ultimele cinci partide. Nu vor putea dispune de Travis Zajac si Henrik Tallinder, ultimul fiind o absenta foarte importanta care v-a putea influenta evolutia partidei.

Excluzand partida disputata in acest sezon pe Madison Square Garden , New York Rangers a castigat trei din precedentele patru disputate in fata proprilor suporteri.

Pronostic : NY Rangers ML
Cota : 1,61
Liga : Hochei - NHL