Pariuri 24.02.2012


Trei meciuri va vom oferi astazi, 24.02.2012, toate din campionatele de fotbal europene.

Primul meci este din Croatia in prima etapa a returului ,cel de-al doilea este din prima liga de fotbal din Turcia , iar ultima recomandare ne aduce un meci din Polonia.

Lok. Zagreb - Zadar (24.02.2012 18:00 - Croatia 1.HNL)

Desi le desparte doar trei puncte cele doua echipe sunt despartite de numai putin de cinci locuri in clasament. Gazdele au castigat ultimele trei partide din retur ,toate desfasurate in fata proprilor suporter fiind o echipa destul de stabila la acest capitol in ciuda locului ocupat in clasament, obtinand patru victorii si doua egaluri in cele noua partide. Zadar a pierdut ultimul meci din tur la Hajduk Split (1-0) fiind amenintati cu retrogadarea aflandu-se la doar cinci puncte de acest contra-obiectiv. Oaspetii se descurca foarte slab in deplasare fiind infranti in ultimele patru meciuri obtinand o singura victorie in cele noua partide disputate pe teren strain. Lokomotiv Zagreb a castigat meciul din tur cu scorul de 0-3 ,castigand de asemenea ultimele doua directe desfasurate pe propria arena.

Pont : Lokomotiv Zagreb (1x2) @1,67

Orduspor - Kayserispor (24.02.2012 - 20:00 - Turcia Superliga)

Fiind vecine de clasament face meciul mult mai interesant decat pare pe hartie despartindu-le un singur punct. Gazdele au pierdut surprinzator ultimul meci la Gaziantepspor (1-0) incheind in asa fel seria de cinci meciuri fara infrangere ,in care au obtinut numai putin de patru victorii. Pe propria arena Orduspor se descurca foarte bine pentru o echipa care ocupa pozitia a 11-a in clasament castigand ultimele patru partide si fiind infranti la general doar de trei ori in cele 13 partide. Kayserispor nu a mai obtinut o victorie de patru etape descurcandu-se deplorabil pe teren strain pierzand opt din cele 13 partide .Meciul tur a fost prima intalnire directa dintre cele doua echipe, meci incheiat cu victoria oaspetilor din aceasta seara.

Pont : Orduspor DNB @1,50

LKS Lodz - Lechia (24.02.2012 19:30 - Polonia Ekstraklasa)

Doua vecine de clasament in lupta pentru scaparea de retrogadare dar cu loturi destul de diferite, Lechia fiind net superioara la acest capitol. LKS Lodz a pierdut ultimul meci pe propria arena impotriva celor de la Polonia W. (0-2) obtinand in total in acest sezon doar patru victorii in cele 18 partide. Pe propria arena gazdele din aceasta seara au obtinut rezultate foarte slabe reusind o singura victorie si doua egaluri in cele noua partide fiind cea mai slaba echipa de pe teren propriu din Ekstraklasa. Lechia a obtinut un egal important in ultima partida cu Cracovia (1-1) fiind intr-o revenire de forma importanta. Ultimele trei directe desfasurate pe arena celor de la Lodz s-au incheiat cu victoria oaspetilor.

Pont : Lechia DNB @1,50