Phoenix Suns - GS Warriors (23/02)


Meci destul de interesant intre doua echipe vecine de clasament in conferinta de vest cu o prima jumatate de sezon foarte slab, dar cu un moral destul de bun dupa ultimele partide. Aceasta este ce-a de-a treia intalnire directa din acest sezon tinand cont ca cele doua echipe fac parte din aceeasi divizie (pacific), impreuna cu cele doua echipe din Los Angeles si cu mult mai slab clasata Sacramento Kings, cele doua echipe impartinandu-si primele doua partide ,fiecare castigand meciul de pe propria arena.

Phoenix Suns : Este echipa cu cele mai multe meciuri disputate in aceasta luna, cu un numar de numai putin de 14, acesta fiind ultimul meci inainte de pauza All-Stars. Au castigat ultimele doua partide reusind sa invinga suprinzator pe cei de la Los Angeles Lakers la o diferenta de 12 puncte si pe cei de la Washington Wizards la 16 puncte diferenta ,ambele meciuri fiind disputate in fata proprilor suporteri. Pe propria arena au reusit sa castige sapte din cele 15 meciuri ,invingand la mai mult de patru puncte diferenta in sase dintre acestea. Marcin Gortat se afla intr-o forma foarte buna reusind sa puncteze o medie de aproape 21 de puncte in ultimele trei partide avand un procentaj de peste 60%. In ultima directa desfasurata pe propria arena ,in acest sezon, au reusit sa castige la o diferenta de 11 puncte ,reusind sa castige ultimele 13 directe de pe propria arena la o diferenta de cel putin patru puncte.

Golden State Warriors : Au reusit surpriza in ultima partida invingand pe cei de la Los Angeles Clippers ,pe propria arena la sapte puncte diferenta. Pe teren strain au reusit victoria in doar trei din cele 11 meciuri ,intr-un singur meci fiind infranti la mai putin de patru puncte diferenta. Echipa din Oakland a reusit doar trei victorii in cele 29 de meciuri disputate in acest sezon la mai mult de noua puncte diferenta fiind una dintre cele mai slabe echipe la acest capitol .Vedeta lor, Monta Ellis, se afla in cea mai buna forma din sezon reusind in ultimul meci ,cu Clippers, numai putin de 32 de puncte,iar in meciul precedent, cu Memphis, a reusit 33 de puncte, serie care dupa parerea noastra se va incheia in aceasta seara ,o alta recomandare a noastra pentru acest meci fiind under pe numar de puncte realizate de acesta, dar pe care o recomandam sa pariati pe o suma mica de aceea nici nu v-a intra in statisticile noastre .

Pronostic : Phoenix Suns -3,5
Cota : 1,90
Liga : Baschet - NBA