Napoli - Chelsea (21/02)


Cea de-a sasea optime de finala a Champions League ne aduce fata in fata doua echipe foarte echilibrate pe hartie. Napoli, echipa de pozitia a sasea in Italia cu mici sanse insa la o pozitie de Champions League pentru anul viitor, intalneste Chelsea, echipa de pozitia a cincea in Anglia, dar cu sanse inca la o pozitie pentru cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa.Aceasta este prima directa din istorie dintre cele doua echipe, acest amanunt facand partida din aceasta seara si mai intereseanta.


Napoli : Au reusit sa castige doar cele doua meciuri cu Villareal in grupe fara sa primeasca gol ,primind gol pe propria arena de la Bayern Munchen si Manchester City, echipe cu valoare apropriata a celor de la Chelsea, reusind surpriza, sa elimine echipa care parea la inceputul acestei competitii posibila surpriza ,Manchester City. Napoletani au primit gol in sapte din ultimele zece partide disputate in fata proprilor suporteri ,avand o medie de un gol primit pe meci in campionat. Se anunta ca antrenorul Mazzari v-a afisa un clasic 4-4-2 ,sistem care poate ceda usor in fata sistemului 4-3-3 afisat de Villas-Boas.

Chelsea : Si-au menajat jucatorii in ultima partida din Cupa FA cu Birmingham ,partida incheiata cu scorul de 1-1. In grupele Champions League au reusit sa marcheze in toate cele sase partide fiind infranti o singura data ,pe arena celor de la Bayern Leverkusen cu scorul de 2-1. Au reusit sa marcheze in 12 din ultimele 14 partide disputate in toate competitiile. Echipa din capitala Angliei a marcat numai putin de 44 de goluri in cele 25 de meciuri disputate in Premier League, avand nevoie de un rezultat pozitiv in aceasta dubla pentru a-si putea pastra antrenorul ,Villas-Boas, care este amenintat cu demiterea daca vor fi eliminati din aceasta faza.

Meciul v-a fi arbitrat de catre Carlos Velasco Carballo, arbitru care infruenteza mult evolutia jocului cu numarul de cartonase acordat pe meci.

Pont : Chelsea marcheaza
Cota : 1,42
Liga : Fotbal - Champions League